Tisztelt Megrendelőink!

Cégünk december 15-én, szombaton is nyitva tart!

Mielőtt rendelne kérjük olvassa el: https://www.aktivsport.hu/unnepi-kiszallitasok/

Javasoljuk, hogy mától személyes átvétellel kérje csomagját amennyiben karácsonyi ajándéknak szánja.

AktivSport - Megbízható Webáruház

Ünnepi kiszállítások

Fontos tudnivalók a rendelésekről a karácsonyi időszakban

Kedves Vásárlóink!

2018.12.21-ig a megszokott időben hétfőtől-péntekig, 10-17 óra között várjuk vásárlóinkat. Ezen kívül csak 2018.12.15-én szombaton tart nyitva cégünk. 

Telefonos ügyfélszolgálatunk 2018.12.22-2018.12.26. között nem üzemel, ezért kérjük kérdéseiket, problémáikat  írásban jelezzék az info@aktivsport.hu e-mail címre. Az e-mail-ek feldolgozása 2018.12.27-én kezdődik. 

Kiszállítás:

A 2018.12.14. 13:00 óraáig leadott rendeléseket tudjuk biztosan karácsony előtt feladni kiszállításra futárszolgálatunkkal, az ezután beérkezett rendelések karácsony előtt való kiszállítása nem garantált. A futárszolgálatnál felmerülő problémákra felelősséget nem tud vállalni cégünk.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a túlterhelt futárszolgálatok akár csak több napos késéssel tudják a leadott megrendeléseket kiszállítani.

A két ünnep között cégünk nyitva tart, a rendelések fogadása és kiszállítása ez alatt is zavartalunk működik. 

Személyes átvétel:

Személyes átvétellel leadott rendeléseket 2018.12.21.17:00 óráig telephelyünkön (1151 Budapest, Székely Elek u. 13-15.) átveheti. 

Személyes átvétellel rendelt, készleten lévő termékeiket megrendelés után azonnal átvehetik. A rendelésre érkező termékek esetén kérjen információt ügyfélszolgálatunktól, hogy a termék beérkezése mikorra várható.  

Csere, elállás, garancia érvényesítése:

A két ünnep között tudunk cserélni, pénzt visszafizetni, visszárut fogadni központunkban. Amennyiben bármilyen probléma van a termékkel, és kiszállítással kérte a megrendelt termékeket, úgy kiskereskedelmi vásárlóink 14 napos elállással bármikor élhetnek. A személyes átvételre a 14 napon elállási lehetőség nem vonatkozik, mivel a vásárló megtekintheti a megrendelt terméket. A visszaküldés költségét a vásárló állja. 

Kérjük a problémát (elállási vagy csereszándékát) minden esetben írásban szíveskedjék jelezni még a visszaküldés előtt az info@aktivsport.hu e-mail címre, rendelés vagy számla számmal együtt. Előzetes jelzés, rendelés és vagy számla sorszáma nélkül elküldött terméket nem tudunk beazonosítani, reklamációját kezelni. 

Köszönjük megértésüket, kellemes készülődést kívánunk 🌲