Tisztelt Megrendelőink!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy az ünnepi kiszállítások alatt a futárszolgálatok 2-3 munkanap alatt viszik ki csomagjukat.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

AktivSport - Megbízható Webáruház

Blog

Mi kerüljön a gyerkőcnek a fa alá?

Mi kerüljön a gyerkőcnek a fa alá?

Akinek van kisgyereke, az pontosan tudja, hogy milyen nehéz eldönteni, hogy a nagyobb ünnepekre milyen ajándékot kapjon a gyerkőc. Az ember próbálja az ő kívánságait is szem előtt tartani, ugyanakkor igyekszik nem mindenféle haszontalan limlommal elhalmozni, amik egyébként igen szép számmal megtalálhatók a játékboltokban.

Próbálunk olyan ajándékot választani a gyereknek, ami hasznos, de ő is örülni fog neki.

Részletek...
Jégkorcsolyázás Budapesten, na de hol?

Jégkorcsolyázás Budapesten, na de hol?

Most már szinte az összes jégkorcsolya pálya megnyitott, és az idő is kedvez ennek a sportnak.

Budapesti szabadtéri jégpálya körképünkkel megmutatunk pár helyet, ahol idén élvezheted ezt a sportot.

Részletek...
Mit hozzon a Jézuska? Mozgást!

Mit hozzon a Jézuska? Mozgást!

A karácsony közeledtével mindenkiben felmerül a kérdés, hogy kinek mi legyen azalatt a bizonyos karácsonyfa alatt. Szeretnénk meglepni azokat, akik fontosak nekünk, és ha már így teszünk, akkor nyilván olyasmivel, aminek valóban örül. Csakhogy nem mindig annyira egyszerű kitalálni, mi is lenne az a valami – olyannyira, hogy gyakran még az érintett se igazán tudja megmondani, mire lenne szüksége. 

Részletek...
Készülsz már a téli sportokra?

Készülsz már a téli sportokra?

Megérkeztek a hidegebb napok, de ez nem jelenti azt, hogy a sportolásnak háttérbe kellene szorulnia az időjárásra hivatkozva. Sőt! Télen is kiváló sportolási lehetőségek vannak, olyanok, amikre az év többi szakában nincs is lehetőség, érdemes tehát kihasználni. Megnyitnak a korcsolyapályák, sípályák, szánkópályák – te fel vagy már készülve arra, hogy a hóban is megmutasd, mire vagy képes?

A téli sportokban az a jó, hogy nem is igazán sportnak fogja fel az ember, inkább szórakozásnak. Észre sem veszed, és aktívan mozogsz egy egész délutánt vagy egész napot anélkül, hogy folyamatosan azt várnád, mikor telik már el az idő, mikor lesz már vége. Melyik konditermi edzés során mondhatod ezt el?

Részletek...
Itt van az ősz, itt van újra – a legjobb idő a túrázásra!

Itt van az ősz, itt van újra – a legjobb idő a túrázásra!

Bár a nyár végével sokan már a hideg hónapokra készülünk, azért addig még itt van az ősz is, ami igazán szép napokat is tartogathat számunkra. Igaz, az őszről legtöbbünknek főleg az eső és a köd jut eszébe, de ez némileg igazságtalan, hiszen ha belegondolunk, nagyon sok gyönyörű, napsütéses őszi nap is van. Ezek azok a napok, amikor szinte hívogat az egyébként csodás színekben pompázó természet, hogy mozdulj ki, kirándulj egy jót, járd be a környező hegyeket, erdőket – és végülis miért is ne tennéd meg?

Részletek...
Black Friday - A legütősebb akcióink az évben!

Black Friday - A legütősebb akcióink az évben!

A Black Friday az év legjelentősebb vásárlási eseményévé nőtte ki magát az évek során. Ehhez csatlakozott az Aktivsport webáruháza is két éve, amikor mi is elindítottuk Black Friday promóciónkat. 

Részletek...
Jön a hideg, vége a kinti futásnak?

Jön a hideg, vége a kinti futásnak?

A természetben futás nagyon jó programnak hangzik, hiszen amellett, hogy edzettebbek, fittebbek lehetünk, esetleg ledobhatunk néhány kilót, vagy épp megőrizhetjük az alakunkat, friss levegőn is vagyunk, töltődhetünk a napsütésben. Legalábbis tavasszal, nyáron, meg az ősz első felében.

Aztán jönnek a nyirkosabb, ködösebb, hidegebb napok, majd a téli mínuszok – vajon akkor is lesz kedvünk kint  futni a szabadban?

Részletek...
Tekerj babám – vár a spinning!

Tekerj babám – vár a spinning!

Szinte lehet látni a megvető mosolyt a TRX-re, vagy az edzőterembe igyekvő srácok arcán, amint a lányok spinning órára vonulnak. Pedig, ha akár 10 percet is eltöltenének a spinning kerékpárok nyergében, elkezdenék tisztelni őket.

A spinning óra ugyanis nem sétagalopp, kemény tekerés 50 percen át, ami zömmel a nyeregben állva megy végbe. Nézzük, miért olyan szuperhatékony kardioedzés ez!

Részletek...
Ezeket mindenképpen érdemes tudnod az expanderről

Ezeket mindenképpen érdemes tudnod az expanderről

A legtöbben természetesen tisztában vannak azzal, mi az az expander. Érdemes azonban közelebbről is megvizsgálni ezt az eszközt, illetve néhány félreértés végére is pontot tenni. Milyen izmok erősítésére jó az expander, és pontosan milyen típusait különböztetjük meg egymástól?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ aktuális cikkünkben.

Részletek...
Milyen sport való Neked?

Milyen sport való Neked?

Ahhoz hogy egy sportot hosszabb távon is aktívan tudj űzni, és ne veszítsd el a lelkesedésedet, már az elején alapvető fontosságú, hogy olyan sportot találj, ami valóban neked való.

Ez lehet olyan, amiben örömödet leled, hiszen így szívesen fogod magát a tevékenységet űzni, és nem egy kellemetlen kényszerként éled majd meg. Természetesen ugyanakkor az is fontos, hogy az egészségügyi állapotod milyen mozgásformákat tesz lehetővé, mekkora túlsúllyal rendelkezel esetleg, amit szeretnél leadni, illetve mik azok a területek, amikre szeretnélek kicsit ráerősíteni, az az milyen eredményt szeretnél elérni.

Részletek...