Trambulin! Már most elkezdődött a szezon

Trambulin! Már most elkezdődött a szezon

Idén korán beköszöntött a tavasz, ennek köszönhetően előbb is elővehetjük a tavalyi trambulinjaikat. Használat előtt mindenképpen vizsgáljuk át, mik azok az alkatrészek amelyek cserére szorulhatnak. Legjobban akkor járunk, ha minden rendben találunk, akkor csak felállítjuk a trambulint és már kezdődhet is az ugrálás :)

 

Ha azonban találunk valamilyen alkatrészt amit cserélni érdemes, akkor mindenképpen szerezzünk be egy másikat, mert a például a védőháló kiszakadása esetén akár balesetveszélyes is lehet az ugrálás. 

Mik azok amik elromolhatnak?

Ismerjük a mondást, ami elromolhat az el is romlik. Főleg, ha kint hagytuk tovább a trambulint, mint az idő engedte volna, vagy csak a használat közben egyszerűen elhasználódtak az alkatrészek. 

Rugóvédő: ez az amit leggyakrabban keresnek nálunk, ajánljuk, hogy onnan vegyél rugóvédőt, vagy olyan márkát, amilyen trambulint vásároltál, mivel az lesz a megfelelő hozzá. Ha mégsem találsz ilyet, akkor mérd le pontosan a méreteket, és az alapján keresgélj
Rugók: pár száz forintért már lecserélhetjük
Védőháló: kiszakadhat, elhasználódhat, kicsit nagyobb tétel, de érdemes a fent említett okok miatt kicserélni
Ugrálófelület: ez kevésbé szokott károsodni, hosszú ideig megtartja minőségét

Webáruházunkban olyan trambulinokat árul, melyekhez folyamatos alkatrész utánpótlást biztosít. Tehát ha most kezdenél el azon gondolkozni, hogy vásárolsz egyet, akkor bátran nézz körül nálunk, mert hosszú ideig fogod tudni használni trambulinodat, úgy is, ha esetleg az egyik alkatrészt cserélni kellene. 

https://www.aktivsport.hu/trambulin-kiegeszitok