Sportszer Fitnesz eszköz Kettlebell, harangsúlyA kettlebell súlyzók a testedzések egyik legintenzívebb formáját teszik lehetővé. Gyakorlatilag bármilyen testmozgáshoz használható legyen szó fitneszről, erőnléti edzésről, testépítésről vagy csak egy egyszerű bemelegítésről. Széles kínálatunkban mindenki megtalálhatja a saját magának való kettlebell súlyokat, akár vas, műanyag bevonatú vagy cementes változatot is keresi.  

A változtatható súlyú harangsúlyok között mindenki megtalálja az intenzitásának megfelelő súlyt. A fizikai állapotodnak megfelelő súlyú kettlebell-t válassz! A legkisebb súlyú kettlebell.el kezdj edzeni, hogy helyesen tanuld meg a mozdulatokat.

A kettlebell másnéven girja egy hagyományos orosz öntöttvas súly,mely úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. Nők és férfiak egyaránt használhatják, hiszen amellett, hogy remekül formálja és erősíti az izmokat, kiváló testsúlycsökkentő hatásáról is ismeretes, szuper zsírégető gyakorlatok végezhetők vele.

A harangsúlyos edzés legnagyobb előnye, hogy sokoldalú, több cél beteljesítésére is alkalmazható, és változatos gyakorlatokat lehet végezni vele, vagyis a napi rutinba is könnyedén beépíthető, nem válik unalmassá.