Tisztelt Megrendelőink, Partnereink!

A nyári szabadságolások miatt a beszerzési és szállítási határidő megnövekedhet. 

Kérjük rendelés leadásánál ezt vegyék figyelembe.

Megértésüket köszönjük!

AktivSport - Megbízható Webáruház

Sportszer GörkorcsolyaA görkorcsolyázás már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Ez nem is meglepő, hiszen remek testmozgás, ráadásul városi közlekedésre is praktikus.

Görkorcsolyázni bármikor elkezdhetünk, mert növeli az állóképességet, javítja a koordinációs-készséget, erősíti a láb és a törzs izmait.

Használata közben kalóriát éget testünk, szívünket erősítjük, csökkentjük a stresszt és céltudatosságra nevel.

Garantált egyensúlyfejlesztő, mozgásfejlesztő és tartásjavító eszköz.

Az Állítható görkorcsolyák kiválóan alkalmasak az érdeklődő gyermekek részére, akik ki szeretnék próbálni a kiskerekeken gurulás élményét. Az állandó növésben lévő lábméretüknek a legjobb megoldás az állítható görkorcsolya méret. Iskolás gyermekeink mozgásfejlődését nagyszerűen segíti.

A Fitnesz görkorcsolyák általában magasszárúak, ez a kialakítás leginkább kényelmi és biztonsági szempontokat tart szem előtt.

A puhacipős korcsolyák könnyűek, jobban szellőznek, kényelmesebbek és jobban idomulnak a láb formájához, viszont kevésbé tartósak, mint műanyag társaik, és nem tartják annyira szorosan a bokát.

A talprészen általában négy darab 72–84 mm-es közepes keménységű kerék helyezkedik el, ezek kényelmes és egyszerű közlekedést tesznek lehetővé. A fitnesz görkorcsolyák leginkább szabadidős célokra és városi közlekedésre alkalmasak.

A Gyorsasági görkorcsolyákat kifejezetten versenyzésre fejlesztették. A nevéből nem nehéz kitalálni, hogy az ilyen korcsolyákkal komoly sebesség érhető el. A profik olykor 40 km/h-val is száguldhatnak.

A gyorsasági görkorcsolya, szemben a fitnesz korival, alacsony szárú, és a súlya is kisebb.

A gyorsasági görkorcsolyázásra váltás előtt ajánlott fitnesz korcsolyán tapasztalatot szerezni.

A kemény héjú görkorcsolyák stabilabban tartják a lábat, könnyebb velük manőverezni és fékezni, jobban véd az ütésektől.

Használatuk során mindenképpen érdemes megfelelő védőfelszerelést viselned. Ezek a sisak, a térd-, a csukló-, valamint a könyökvédők. Webshopunkban a kiváló fitnesz görkorcsolyák mellett a szükséges védőfelszereléseket és egyéb kiegészítőket, tartozékokat is beszerezheted.

Blog ajánlatunk:

A görkorcsolyázás 3 fajtája, és amit tudnod kell róluk

5+1 ok, amiért megéri görkorcsolyát húznod!