Sportszer GörkorcsolyaA görkorcsolyázás már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Ez nem is meglepő, hiszen remek testmozgás, ráadásul városi közlekedésre is praktikus.

Görkorcsolyázni bármikor elkezdhetünk, mert növeli az állóképességet, javítja a koordinációs-készséget, erősíti a láb és a törzs izmait.

Használata közben kalóriát éget testünk, szívünket erősítjük, csökkentjük a stresszt és céltudatosságra nevel.

Garantált egyensúlyfejlesztő, mozgásfejlesztő és tartásjavító eszköz.

Az Állítható görkorcsolyák kiválóan alkalmasak az érdeklődő gyermekek részére, akik ki szeretnék próbálni a kiskerekeken gurulás élményét. Az állandó növésben lévő lábméretüknek a legjobb megoldás az állítható görkorcsolya méret. Iskolás gyermekeink mozgásfejlődését nagyszerűen segíti.

A Fitnesz görkorcsolyák általában magasszárúak, ez a kialakítás leginkább kényelmi és biztonsági szempontokat tart szem előtt.

A puhacipős korcsolyák könnyűek, jobban szellőznek, kényelmesebbek és jobban idomulnak a láb formájához, viszont kevésbé tartósak, mint műanyag társaik, és nem tartják annyira szorosan a bokát.

A talprészen általában négy darab 72–84 mm-es közepes keménységű kerék helyezkedik el, ezek kényelmes és egyszerű közlekedést tesznek lehetővé. A fitnesz görkorcsolyák leginkább szabadidős célokra és városi közlekedésre alkalmasak.

A Gyorsasági görkorcsolyákat kifejezetten versenyzésre fejlesztették. A nevéből nem nehéz kitalálni, hogy az ilyen korcsolyákkal komoly sebesség érhető el. A profik olykor 40 km/h-val is száguldhatnak.

A gyorsasági görkorcsolya, szemben a fitnesz korival, alacsony szárú, és a súlya is kisebb.

A gyorsasági görkorcsolyázásra váltás előtt ajánlott fitnesz korcsolyán tapasztalatot szerezni.

A kemény héjú görkorcsolyák stabilabban tartják a lábat, könnyebb velük manőverezni és fékezni, jobban véd az ütésektől.

Használatuk során mindenképpen érdemes megfelelő védőfelszerelést viselned. Ezek a sisak, a térd-, a csukló-, valamint a könyökvédők. Webshopunkban a kiváló fitnesz görkorcsolyák mellett a szükséges védőfelszereléseket és egyéb kiegészítőket, tartozékokat is beszerezheted.

Blog ajánlatunk:

A görkorcsolyázás 3 fajtája, és amit tudnod kell róluk

5+1 ok, amiért megéri görkorcsolyát húznod!