Black Friday - A legütősebb akcióink az évben!

Black Friday - A legütősebb akcióink az évben!

A Black Friday az év legjelentősebb vásárlási eseményévé nőtte ki magát az évek során. Ehhez csatlakozott az Aktivsport webáruháza is két éve, amikor mi is elindítottuk Black Friday promóciónkat. 

 

A Black Friday elnevezése az Egyesült Államokból ered, ahol már néhány évtizede a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelzi. A vásárlási láz napján az átlagon felüli árkedvezmények tömegesen vonzzák az embereket, hiszen mindenki a legjobb áron szeretné megszerezni a kiszemelt termékeket.

Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel idén is kiemelt figyelemmel készülünk a Black Friday akciókra! Hatalmas kedvezményekkel várunk ezen az egy, kiemelt napon webáruházunkban.

Mit vásárolhatunk az akció ideje alatt?


Igyekszünk a lehető legszínesebb palettát biztosítani azok számára, akik ki szeretnék használni a Black Friday nyújtotta akciós árainkat, hisz nálunk valós kedvezményekkel vásárolhatsz!

Webáruházunkban több száz termék lesz akciós, köztük sportszerek, játékok és kiegészítők is.

Tippek a Black Friday-ra


Figyeld weboldalunkat, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy csatlakozz eseményünkhöz a facebook-on, hisz csak ezeken a pontokon fogunk bővebb információt adni a vásárlást menetéről, és lehet egy-két terméket is megmutatunk előzetesen :) 

Webáruházunkban már éjféltől rendelhetitek a termékeket, nem kell megvárni a nyitást. Figyelj arra, hogy az akciók csak a készlet erejéig érvényesek, így érdemes minél előbb lecsapni a megvásárolni kívánt termékre. 

Hogy mikor is lesz ez pontosan? 2018. november 16-án, pénteken tartjuk az Aktivsport Black Friday-t! :)