Aloe Star

Aloe Star

A termék nem rendelhető
Márka:
Modellkód: 202700006
Gyártókód: 321090000003
Termékkód: 202700006
Mennyiségi egység: db
Cimkék:
  • Leírás
  • Fizetés, szállítás
  • Vélemények
  • Hozzászólások

Aloe Star bemutatása


A természetes Aloe vera lé ritka forrása az esszenciális aminosavaknak (lizin, valin, metionin, leucin, fenilalanin, triptofán), valamint értékes kalcium, kálium, cink, vas, króm, magnézium, réz és vitamin forrás is (B1, B2, folsav, B9, B6, C, E és A). Továbbá szénhidrátokat (cellulóz, glükóz, mannóz) és enzimeket is tartalmaz (oxidáz, amiláz, lipáz, kataláz). Az Aloe vera olyan természetes antioxidánsok forrása, amelyek segítik a sejtek és a szövetek védelmét a szabad gyökök ellen, erősítik az antioxidáns kapacitást, így részt vesznek az egész szervezet védekező rendszerének működésében. Segít megőrizni a jó bélműködést, a belek perisztaltikus mozgását, az emésztést és a rendszeres székletet. Segít növelni az ellenálló képességet a mentális stresszel szemben, pozitív hatással van a fáradtság leküzdésére, és fontos az egészséges kinézetű bőr szempontjából is. Segít a megfelelő vércukorszint megtartásában, és a méregtelenítés folyamatában. Hatása jótékony az immunrendszerre, valamint a fizikai és mentális kondícióra.

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 kupak (30 ml) naponta.

Összetétel
Aloe barbadensis (Aloe vera, levél, koncentrátum 100:1) 15.500 mg/30 ml, víz, fruktóz, citromsav, 
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Tartalom: 1000 ml

Szállítási információk

1. Személyes átvétel Budapest, (1151 Budapest, Székely Elek u. 13-15.): díjmentesen, vásárlási kötelezettség nélkül

2. Csomagküldés futárszolgálattal: a megrendelt terméket a kért címre kiviszi futárszolgálatunk, ennek díjáról a termék/termékek kosárba rakása után tájékozódhat

Fizetési információk

1 .Személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség. Bankkártyás fizetés kizárólag kiskereskedelmi vásárlóink részére érvényes. 

2 .Csomagküldés esetén utánvétellel vagy előreutalással tud fizetni. Előreutalásos szándékát kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel. Átutalással kizárólag közoktatási intézményeket tudunk kiszolgálni. 

További kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat: 06-1-273-0273, 06-20-338-3529, H-P: 10-17 óra között hívható. 

Intelligens termék ajánló

Együtt nézték