Tisztelt Megrendelőink!

Mielőtt rendelne kérjük olvassa el: https://www.aktivsport.hu/unnepi-kiszallitasok/

Javasoljuk, hogy személyes átvétellel kérje csomagját amennyiben karácsonyi ajándéknak szánja, mivel a karácsonyi kiszállítás már nem garantált. 

AktivSport - Megbízható Webáruház

A 4 legnépszerűbb őszi sport

A 4 legnépszerűbb őszi sport

Tévedés lenne azt hinni, hogy az ősz beköszöntével a testmozgás elhanyagolhatóvá válik. Sőt, ilyenkor válik csak igazán fontossá, hiszen a rendszeresen sportolók immunrendszere felkészültebb a szezonális betegségekkel szemben. Kedvcsinálóként készítettünk egy listát a legnépszerűbb őszi sportokról

 

1. Úszás
Az úszás természetesen minden évszakban megfelelő testmozgás. Az őszi és téli hónapokban azonban megnövekszik a népszerűsége, hiszen egy fűtött uszodában sportolni jelentősen komfortosabb, mint a hidegben mozogni.

Az úszás valamennyi izmunkat átmozgatja, így ez a sport kiváló alakformáló és állóképesség-növelő. A víz ráadásul nyugtató hatással van ránk, ezért azoknak is ajánlott úszniuk, akik stresszcsökkentés céljából szeretnének mozogni. 

Mielőtt azonban bérletet váltanál, nem árt beszerezned egy minőségi úszószemüveget. Ennek kiválasztásához ebben a cikkben találsz tippeket.

2. Kerékpározás
Télen majdnem mindenki leteszi a biciklijét, és legközelebb csak a tavasz érkeztével veszik újra elő. De addig még van néhány hónapod a tekerésre. Ha kerékpározásra adod a fejed, összekötheted a kellemeset a hasznossal. Járj biciklivel dolgozni, pattanj kerékpárra, ha csak kisebb bevásárlásra indulsz, és máris kipipáltad a napi testmozgást. 

3. Futás
Az örök klasszikus. A futás nagyon jó kardióedzés “csak” egy jó futócipő kell, és egy kis akaraterő. A hűvös időben azért némi meleg ruházatról is érdemes gondoskodnod. Rengeteg helyen olvashattad már - mi is említettük néhányszor, - hogy a futás jó tartást és állóképességet ad.

4. Jóga
Manapság egyre népszerűbb sporttá válik a jóga is. Ősszel különösen kellemes élmény, hiszen szabadban is nyugodtan végezhető. Csatlakozhatsz egy jógacsoporthoz is, de akár önállóan is végezheted a gyakorlatokat. A jóga remek stresszoldó, hiszen a gyakorlatok közben egy kicsit ki tudsz kapcsolni, lehetőséged nyílik relaxálni.

Bármilyen sport mellett is döntesz végül, webáruházunkban könnyedén megtalálhatod az adott sporhoz szükséges felszereléseket és kiegészítőket.