Sportszer TrambulinA trambulin a jó idő egyik elengedhetetlen kelléke, gyermekek és felnőttek egyaránt ugrálhatnak a kertben trambulinjukon.

Észre sem vennék, hogy a trambulinon való ugrálás, fejleszti az állóképességünket, növeli az egyensúly érzék fejlődést, ami a gyerekeknél fontos szempont.

Ugrálás közben a test összes sejtje egy időben használja fel az energiát, így gyorsabban égethetjük el vele a kalóriákat is.

A test legkülönbözőbb területeit mozgatja meg, miközben építjük az izomzatunkat is. 

A trambulin kiválasztásnál vegyük számba, a használók magasságát, testsúlyát és életkorát is.

Több személy általi használatnál a kiszámíthatatlan ugrások miatt fokozott az egymásra esés- és balesetveszély is, ezért a gyártók a trambulin használatát egy ember részére engedélyezik.

6 éves kor felett már nem ajánlott a kisebb trambulinok használata, ilyenkor már érdemesebb 244 cm-est, vagy nagyobb trambulint választani, melyet még több éven keresztül tudunk használni.

Ha benti felhasználásra keresünk trambulint, akkor a kis trambulinok között válogathatunk, melyek 96 cm-től kezdődnek. 

A rendszeres használat és az UV-sugárzás roncsoló hatása miatt a trambulin károsodna, akkor a terméket újjá varázsolhatod. Az alkatrészek, különösen a védőszivacs, a háló és az ugróvászon külön is megrendelhető honlapunkon keresztül.