Sportszer Iskolai sportszerA tornaórák eredményesek és a gyerekek számára élvezhetők legyenek, jó minőségű, biztonságos felszerelésekre és sportszerekre is szükség van.

A tornateremben található sporteszközök közé tartoznak az olyan alapberendezések, mint a különböző méretű bordásfalak, valamint az arra akasztható eszközök, amelyek segítségével a gyerekek húzódzkodhatnak.  

Emellett mászókötelekre, különböző szélességű és hosszúságú padokra, tornagyűrűkre és számos további kellékre szükség van ahhoz, hogy a diákok teljesíteni tudják a tantervben leírtakat.

Tornaszőnyegeken talajgyakorlatok végezhetők, a medicinlabdák pedig remekül használhatók súlyemelésre is. Számos tornagyakorlat elvégzéséhez van szükség tornaszekrényekre vagy zsámolyokra.

Ezek pedig több méretben állnak mind a tanárok, mind a diákok rendelkezésére, hiszen kaphatók óvodásoknak és iskolásoknak való méretekben is.

De eszközeinket nem csak iskolai célra használják, manapság már bordásfalainkat rengetek otthonban is megtalálhatóak. Kiváló eszköz az óvodai bordásfal a gyerekek szobájába, mellyel akár egy sportsarkot is kialakíthatunk nekik, ezzel is ösztönözve őket a mozgásra. 

A nagyobb méretű szobai bordásfalunk pedig a nagyobb gyerekeknek, felnőtteknek is megfelelő méretben készül. A bordásfalon vagy rúdon való húzódzkodás például remek saját súlyos edzéseket végezhetünk. 

A műbőr borítású tornazsámolyunkat otthonában akár funkcionális edzésekhez is használhatja, mint kiegészítő. Tornaszőnyegeinket kisebb méretben is gyártjuk, pont az otthoni felhasználásra, valamint kínálatunkban megtalálja az összehajtható, praktikus szőnyegeket is.

Cégünk minőségi eszközökkel várja, melyek többségére 2 év garanciát is vállalunk.