BLACK FRIDAY* információk

Csak 1 nap, rengeteg akciós termék, akár 70% kedvezménnyel!

Idén is izgalmas, és még nagyobb választékkal készülünk a Black Frirday-re!

Az oldalon a BLACK FRIDAY kategóriában lesznek elérhetőek a termékek. A Black Friday ajánlatok (termékek) csak online lesznek megrendelhetőek, kizárólag kiskereskedelmi vásárlóink részére. Fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk azokat a rendeléseket, amelyek nem tesznek eleget ennek a szabálynak.

FONTOS! A termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag az akciós készlet erejéig történik. Készlet információt már a kategóriába belépve is találsz, de a termék adatlapján is láthatod. (Raktáron vagy Rendelésre felirat)

A termékek kosárba helyezése nem jelenti ezek lefoglalását, csak a rendelés véglegesítése után és a visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra!

Kétféle átvételi mód közül választhatsz:
Üzletünkben történő átvétel: aznap, de maximum 5 munkanapon belül. Házhoz szállítás: 10 munkanapon belül. Vedd át átvételi pontunkon, így előbb a Tiéd lehet! 

*2017. november 24-én az Aktivsport webáruház Black Friday elnevezéssel akciót indít. Az akció kizárólag az online áruházban lesz elérhető. 2017. november 24-án éjfélkor indul és 2017. november 24. 24:00 óráig tart. A megrendelések kiszállítási dátumával kapcsolatos információ küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségeket egyikére (telefon, e-mail). Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse, de csak a közönség a www.aktivsport.hu oldalon keresztül történő tájékoztatást követően.